Onze diensten


Vintage Point helpt u graag bij uw project(en). Ontdek ons aanbod.

Nieuwe onderdelen

Vintage Point werkt samen met Paruzzi, BBT en ScaraB. Hierdoor beschikken we over een ruim en uiteenlopend gamma aan gloednieuwe onderdelen voor uw luchtgekoelde wagen. Stuur ons vrijblijvend een berichtje met uw onderdelenlijstje en we maken met veel plezier een scherpe offerte op maat.


Onderdeel niet gevonden? Stuur gerust een berichtje, veel kans dat we het toch kunnen leveren

Aankoopadvies - Technische keuringen

Een leuke oldtimer gezien, maar ontbreekt u de nodige ervaring om een correcte inschatting te maken van de staat en de eventueel te voorziene kosten? Bij Vintage Point assisteren we graag met een onafhankelijke ondersteuning bij uw aankoop. 

Ook voor technische keuringen kan u beroep doen op de expertise van Vintage Point.

Gebruikte onderdelen

Is er voor sommige onderdelen nog geen nieuw onderdeel in productie of verkiest u een gebruikt origineel Volkswagen onderdeel? Geen probleem! Dankzij ons breed netwerk van mede-liefhebbers en collega-handelaars kunnen we aan bijzonder veel originele onderdelen geraken. Ook voor zeldzame zaken doen we ons uiterste best om ze toch te leveren. U vraagt, wij draaien! 

Zelf gebruikte klassieke onderdelen te koop? Vintage Point is altijd op zoek naar gezonde, complete onderdelen. Neem contact op en we sluiten misschien wel een mooie deal!

Technische ondersteuning

Vragen of een onderdeel wel geschikt is voor uw voertuig? Tips & tricks nodig om zelf aan je luchtgekoelde Volkswagen te sleutelen? Twijfel of je wel juist bezig bent? Ondersteuning nodig? Op zoek naar specifieke documentatie of voorschriften?

We gebruiken onze jarenlange ervaring graag om u te helpen bij al uw vragen. 

Kostprijs? Niets uiteraard, dit zit standaard inbegrepen in onze service!