Over ons

WIE WE ZIJN


Door de liefhebber, voor de liefhebber


Vintage Point is gegroeid vanuit de persoonlijke liefde voor klassieke VW's. Op privé gebied ben ik 20 jaar bezig met luchtgekoelde Volkswagens. Door zelf de nodige herstellingen uit te voeren aan mijn privé collectie heb ik de nodige praktijkervaring opgebouwd. Ervaring die ik dan ook graag met mijn klanten deel. 


Onze visie


Tijdens de jaren die ik in het Vintage Volkswagen-wereldje heb doorgebracht, zag ik dat ook deze markt mee evolueerde. Wagens waar jaren geleden niemand een klassieker in zag, zijn gestaag opgeklommen van daily vervoersmiddelen tot ware collector voertuigen. Denk hierbij maar aan de T3-busjes als voorbeeld. Samen met die evolutie evolueerde de manier van zaken doen: technische kennis verdween uit de officiële merken werkplaatsen en ook de onderdelen worden meer en meer via anonieme webshops verkocht. Bij Vintage Point willen we net die technische kennis bij de liefhebber houden en de liefhebber helpen bij zijn project(en).


Onze strategie


Bij Vintage Point kiezen we bewust niet voor het standaard webshop business model. We ijveren voor een first class persoonlijke service. Het huidige marktaanbod van onderdelen is zo uitgebreid dat het onmogelijk is om als kleine onderneming alle onderdelen op voorraad te hebben. Daarom hebben we gekozen om niet te investeren in gigantische opslagplaatsen, maar samen te werken met betrouwbare leveranciers. Hierdoor kunnen we onze prijzen scherp houden en bent u als klant verzekerd dat de door u bestelde onderdelen ook geen eeuwigheid op een schap hebben gelegen. 

VIND ONS