Leveringstermijn

Vintage Point is een kleine startende onderneming. Hierdoor is een grote stock voorlopig nog niet mogelijk. Mijn excuses hiervoor.

Wel is er steeds een stock aanwezig van onderdelen en producten om een succesvol onderhoud aan uw luchtgekoelde wagen uit te voeren. Voor deze onderdelen is er uiteraard geen wachttijd en kan u deze de dag zelf nog afhalen.

Voor alle andere benodigdheden is er voorlopig helaas wel een leveringstermijn van ongeveer 2 a 3 werkdagen.

Bij uw bestelling krijgt u steeds een offerte waarop de exacte leveringsdatum op vermeld staat. Indien u niet kan wachten zijn er ook spoedbestellingen, deze zijn onderhevig aan een meerkost en zijn de dag volgend op de besteldatum beschikbaar. (op uitzondering van onderdelen die bij onze leverancier ook uit stock zijn uiteraard)

Nos en 2de hands onderdelen kunnen een iets langere leveringstermijn met zich meebrengen omdat niet alle onderdelen even makkelijk te vinden zijn.

Laat u zich zeker niet afschrikken door de leveringstermijnen, er wordt steeds gewerkt om deze zo klein mogelijk te houden, naar de toekomst toe zal de stock enkel maar meegroeien met het succes van Vintage Point, waardoor de leveringstermijnen enkel maar kleiner zullen worden.


 

Image 01

Nieuwe Onderdelen

Elk onderdeel is leverbaar. Dit in zowel reproductie alsook origineel volkswagen.

Image 02

Gebruikte Onderdelen

Op zoek naar originele volkswagen onderdelen? Ik help u met plezier verder in uw zoektocht.

Image 03

Manuals

Handboeken, magazine's, Technische vraagbaken, etc.


Image 04

Gereedschappen

Specifieke tools om aan uw volkswagen te werken zijn uiteraard ook vekrijgbaar bij Vintage Point.

Image 05

Partners

Ontdek hier de leveranciers en partners waar Vintage Point mee samen werkt.